Omschrijving werkzaamheden:

De woning aan De Botter 1 in Baarn wordt verduurzaamd door het aanbrengen van vloerisolatie in de kruipruimte en dakisolatie met de inzet van Icynene H2foam Lite uitgevoerd door Profijt Isolatie.

De woning wordt tevens voorzien van buitengevelisolatie uitgevoerd door de firma Lenferink waardoor de woning naar een verbetering van energielabel wordt gebracht.

Profijt isolatie voert zowel de dakisolatie als de vloerisolatie in de kruipruimte uit met Icynene H2foamLite sprayfoam.

Gekozen is voor de dampopen Icynene H2foamLite voor zowel de dak -als de vloerisolatie. Door zijn dampopen karakter is dit een ideaal isolatiemateriaal om in deze situatie toe te passen. Door de spuitisolatie techniek in te zetten wordt de woning voorzien van een duurzaam isolatiemateriaal wat vervolgens ook nog economische voordelen heeft in termen van snelheid en betaalbaarheid. Profijt Isolatie is toonaangevend en strek in de toepassing van de duurzame isolatie sprayfoam Icynene H2foamLite.

Bouwbedrijf Hertzinger heeft in deze situatie daarom heel bewust gekozen voor Profijt Isolatie met de inzet van Icynene H2foamLite.

 

Video:

Gekozen materiaal

Icynene H2foam Lite

Opdrachtgever:

Bouwbedrijf Hertzinger Leusden

Plaats van uitvoering:

Baarn

Soort isolatie:

Vloer en dakisolatie

Uitgevoerd op:

16/11/2021

Aantal m2

130m2

ook benieuwd naar uw mogelijkheden?