Wij nemen deel aan de Energiebeurs 12, 13 en 14 oktober in de Brabanthallen Den Bosch

Laatste nieuwsberichten

Wij nemen deel aan de Energiebeurs 12, 13 en 14 oktober in de Brabanthallen Den Bosch

Na een coronaperiode zonder vakbeurzen wordt er hard gewerkt om de eerste vakbeurzen weer op te starten. De vakbeurs Energie zal zoals het er nu nog voorstaat gehouden worden op 12, 13 en 14 oktober in de Brabanthallen. Profijt Isolatie zal gaan deelnemen aan de vakbeurs Energie.

Dit zal waarschijnlijk een van de eerste vakbeurzen zijn die worden opgestart. Uiteraard blijft het spannend  hoe de beursorganisatie dit gaat organiseren binnen het “nieuwe normaal”. Profijt Isolatie zal zich tijdens deze

Energiebeurs vooral richten op partnership in zakelijke projecten en laat hierin zien wat haar expertise en kennis is bij de uitvoering van verduurzamingsprojecten. De partnership en expertise met Icynene zal ook gedemonstreerd worden.

Ongekende uitdagingen voor Nederland in transitie

Nederland staat voor uitdagingen en is nog steeds volop in transitie. Iedereen wil oplossingen! Technologische ontwikkelingen maken het voorheen onmogelijke mogelijk. Vernieuwers plukken daar de vruchten van met innovatieve concepten.

Binnen 10 jaar moet de Nederlandse CO2-reductie met 49% gedaald zijn ten opzichte van 1990. In 2050 moet ons land nagenoeg klimaatneutraal zijn. Harde doelstellingen en kostbare ingrepen. Die echter vooral ook veel kansen met zich meebrengen.

Vakbeurs Energie is al meer dan 15 jaar hét zakelijke platform op het vlak van duurzaamheid en energie. In 3 dagen delen vrijwel alle koplopers in besparing, opwekking en opslag hun kennis met duizenden beslissers. Tot ziens in de Brabanthallen!

SAVE the Date 12, 13 en 14 oktober Brabanthallen ’s-Hertogenbosch,  graag ontmoeten wij u weer!

 

 

 

Gepubliceerd door:

Gertjan Prins

Datum publicatie:

05/05/2021

ook benieuwd naar uw mogelijkheden?