Training SKG-IKOB

Laatste nieuwsberichten

Training SKG-IKOB

Op 8 oktober jl. heeft SKG IKOB een training over de BRL 1332 gegeven voor het eigen personeel en voor het partnerbedrijf Duits isolatie.

Onder leiding van Rene Hagenouw van @SKGIKOB werd deze training gehouden bij Profijt Isolatie in Rijssen om de veiligheid en gezondheidsaspecten toe te lichten met betrekking tot de BRL 1332. Deze training was gericht op de veiligheid- en gezondheidsaspecten van gespoten PU foam en werd afgerond met een examen.

Profijtisolatie heeft hierbij het voortouw genomen om eigen personeel en partner bedrijven op te leiden met betrekking tot de nieuwe veiligheid en gezondheidsregels voor de gecertificeerde verwerking van PU foam. Veiligheid en gezondheid zijn belangrijke pijlers van @Profijt Isolatie om eigen personeel en partner bedrijven op te leiden door de organisaties als @SKGIKOB om dit in goede, veilige en gecertificeerde banen te leiden.

Voor @ProfijtIsolatie is @SKGIKOB een belangrijke certificeringspartner om veiligheid, gezondheid en duurzaamheid te waarborgen binnen de organisatie en die van partnerbedrijven als @Duitsisolatie

Gepubliceerd door:

Gertjan Prins

Datum publicatie:

30/11/2021

ook benieuwd naar uw mogelijkheden?