Review werk 130 woningen in Hoogeveen met Icynene H2foam Lite

Laatste nieuwsberichten

Review werk 130 woningen in Hoogeveen met Icynene H2foam Lite

Duurzame vloerisolatie met IcyneneH2foamLite bij 130 woningen in Hoogeveen. In opdracht van Boekema vastgoed onderhoud voor woningbouw corporatie Domesta heeft Profijt Isolatie 130 woningen van vloerisolatie voorzien met IcyneneH2foamLite spuitisolatie.

Hier is specifiek gekozen voor zo weinig mogelijk (geur) overlast en uitvoeringsoverlast voor bewoners. Daarnaast wilde Domesta een duurzaam isolatie materieel wat zeer geschikt is voor houten vloeren en zo weinig mogelijk overlast voor bewoners.

Dat is bij deze 130 woningen Wolfsbos Hoogeveen zeer goed gelukt. Door een goede planning te maken en bewoners vooraf mee te nemen in wat we gaan doen, hoe we het gaan doen en waarom we het gaan doen zijn we tot een mooie samenwerking gekomen met goede resultaten en zo weinig mogelijk overlast voor bewoners.

Kortom een prachtig voorbeeld hoe je een duurzame innovatie in spuitisolatie veilig en gecertificeerd kunt toepassen. Wij kiezen voor IcyneneH2foamLite een open cel spuitisolatie van HBS building solutions.

 

Projectinformatie

Opdrachtgever: Boekema visie op vastgoedonderhoud

Woningbouw corporatie: Domesta

Aantal m2 : 7150 m2

Looptijd : 5 maanden met gemiddeld 8 woningen per week

Opgeleverd met garantiecertificaat.

Gepubliceerd door:

Team van Profijt Isolatie BV

Datum publicatie:

14/03/2024

ook benieuwd naar uw mogelijkheden?