dakisolatie

Zakelijke markt

Waarom dakisolatie?

Dakisolatie is een van de maatregelen die genomen kunnen worden om te zorgen voor een betere energiebesparing en voor het verhogen van comfort in een woning of bedrijfspand. Warme lucht stijgt op dus een goed geïsoleerd dak draagt aanzienlijk bij aan de energiebesparing van de woning of bedrijfspand.

Dit kan op verschillende manieren worden uitgevoerd waarbij wij als Profijt Isolatie gespecialiseerd zijn in de toepassing van PU sprayfoam. 

Wij werken met gecertificeerde materialen en met daarvoor speciaal opgeleid personeel. Ons specialisme is de toepassing van de Icynene H2foam Lite wat een watergedragen en milieuvriendelijk product is.

Daarmee ook ideaal om vanuit de binnenzijde het dak te isoleren. Door zijn damp-open karakter is het mogelijk om zonder damp remmende laag de Icynene H2foam Lite aan te brengen zodat condensatie in de constructie vermeden wordt.

Icynene is naast deze eigenschappen ook erg bezig met onze leefomgeving en het milieu en kent een productieproces waarbij afval van PET flessen worden gebruikt om nieuwe grondstoffen te maken en plant daarvoor tevens bomen terug om de cirkel weer rond te maken.

Dus naast de technische unieke eigenschappen levert het ook weer wat op voor de samenleving en is het tevens een product wat goede isolatiewaarden heeft en dus zorgt voor energiebesparing en comfort.

Voordelen van dakisolatie

Download Folder

Foto's diverse uitvoeringen

Video aanbrengen dakisolatie


Verschillende methodes:

Er zijn verschillende methodes ok uw dak te isoleren. Waaronder Icynene H2foam Lite, Purfect RWF HFO. 

Wilt u ook graag weten wat het beste materiaal voor u is, dan adviseren wij u om eens gratis en vrijblijvend een adviseur van ons op bezoek te krijgen.

Geselecteerd dealer

Wij zijn geselecteerd dealer van Icynene en zijn daarvoor ook gecertificeerd. Wij maken gebruik van de laatste technologische ontwikkelingen en zijn uitgerust met het beste materieel hiervoor. 

ook benieuwd naar uw mogelijkheden?