Climalite ++

Zakelijke markt

Bodemisolatie in combinatie met vloerisolatie is het aanbrengen van een laag EPS parels op de bodem van de kruipruimte en vloerisolatie met Icynene H2Foam Lite tegen de onderzijde van de vloer. Ideaal voor vochtige of natte kruipruimtes.

Wanneer u last heeft van een vochtige of natte kruipruimte is het niet erg bevorderlijk voor het wooncomfort en uw gezondheid. Door het aanbrengen van een bodemisolatie op de bodem van de kruipruimte en vloerisolatie tegen de onderzijde van de vloer wordt dit probleem snel en vakkundig verholpen. Hierdoor krijgt u een droge kruipruimte en een warme vloer.

Het voordeel van een combi uitvoering is dat u zowel een bodemisolatie en een vloerisolatie heeft. De bodemisolatie is voor een droge kruipruimte en de vloerisolatie is voor een lekkere warme vloer. 

Door deze combi bespaart u niet alleen op uw energierekening, maar u verhoogt ook uw comfort in de woning.

Allereerst inspecteren wij uw kruipruimte, daarna plannen wij een datum voor het uitvoeren van de bodemisolatie en van de vloerisolatie. Hier zit gemiddeld 2-3 weken tussen, zodat de kruipruimte eerst goed kan drogen alvorens de vloerisolatie toe te passen. Voor een optimaal resultaat

De EPS korrels worden met een speciale inblaasmachine op de bodem van de kruipruimte geblazen. De vloerisolatie wordt nadat de bodemisolatie is toegepast aangebracht door middel van Icynene H2Foam Lite tegen de onderzijde van de vloer te spuiten

De kruipruimte dient minimaal 45cm hoog te zijn om deze manier van isoleren toe te kunnen passen.

Foto's diverse uitvoeringen

Voordelen van ClimaLite ++

Download Folder

ook benieuwd naar uw mogelijkheden?